Praktische informatie

Het Jeugdschaatsseizoen 2017/2018 begint op vrijdagmiddag 20 en zaterdagochtend 21 oktober en loopt tot half maart.
Het jeugdschaatsen is op vrijdagmiddag en zaterdagochtend op de Jaap Edenbaan in Amsterdam Oost. Speciaal voor de allerkleinsten (vanaf 5 jaar oud) hebben we op zaterdagochtend een groep in de Jaap Edenhal.

Jeugdschaats-tijden

Vrijdag 16:55u-17:55u
Zaterdag 09:30u-10:30u
Zaterdag in de schaatshal 09:15u-10:15u

Kosten

Een abonnement voor het jeugdschaatsen kost €97,50 voor het seizoen 2017/2018. Bij instromen na 1 januari 2018 €73,00.
Kinderen krijgen tijdens de lesuren op vertoon van hun abonnments-pas toegang tot de Jaap Edenbaan. Begeleiders kunnen gratis mee naar binnen, maar mogen tijdens de jeugdschaatsuren niet het ijs op.

Verder dient het kind lid te zijn van de Diemer IJsclub d.m.v. een jeugd- of gezinslidmaatschap.
Een jeugdlidmaatschap kost €5,-.
Als er meer gezinsleden schaatsen, kunt u ook kiezen voor een gezinslidmaatschap. Dit kost €12,50 euro per gezin.
Verder geeft het gezinslidmaatschap, in geval van voldoende vorst, gratis toegang tot de natuurijsbaan van de Diemer IJsclub op de sniep.

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het jeugdschaatsen kan via het formulier op deze website.

Evenementen

Gedurende het schaatsseizoen op de Jaap Edenbaan een aantal evenementen georganiseerd, zoals de Sinterklaasviering, de mini-Elfstedentocht, schaatsen-lopen-schaatsen, het diplomaschaatsen en de traditionele seizoenafsluiting in de sporthal van het Duran Sportcomplex.

Natuurijsbaan

Als het hard genoeg vriest verplaatsen we het jeugdschaatsen van de Jaap Edenbaan naar onze eigen natuurijsbaan bij Sportpark Diemen. Het jeugdschaatsabonnement geeft ook recht op gratis toegang tijdens de publieksuren van de natuurijsbaan van de Diemer IJsclub.