IJsbaan Gesloten!

Update 3 maart 17:00: Omdat de kwaliteit en de veiligheid van het ijs tegen het eind van de middag zeer snel verslechterde hebben we de ijsbaan op de Sniep moeten sluiten.
Ook vanavond en morgen gaan we niet meer open.

Wij danken iedereen die onze ijsbaan heeft bezocht, het waren 3 fantastische dagen!

Update 3 maart: We zijn vandaag weer vanaf 10:00 geopend. We kijken hoe het weer en het ijs zich houden vandaag en hopelijk kunnen we de hele dag openblijven.
Houdt onze facebooksite in de gaten voor het laatste nieuws. Klik hier

Update vrijdag 2 maart: Vandaag zijn we ook weer geopend. Afhankelijk van weer en andere omstandigheden tot ongeveer 22:00 uur in de avond.

Gratis toegang voor de leden van de Diemer IJsclub.

Toegang niet-leden:
Kinderen € 2,-
Volwassenen € 3,-

Klik hier voor de locatie van onze baan

De natuurijsbaan op de sniep is vanaf 1 maart 10:00uur open en sluit om ongeveer 22:00 in de avond. (afhankelijk van de omstandigheden)
Gratis toegang voor de leden van de Diemer IJsclub.

Toegang niet-leden:
Kinderen € 2,-
Volwassenen € 3,-

Neem schaatsen mee en een goed humeur!

Update 28 februari: Het ijs op de natuurijsbaan is ondanks de stevige vorst van afgelopen nacht nog niet dik genoeg.
Er zitten ook nog een aantal zeer zwakke plekken in met een zeer dun laagje ijs.

Het zijn spannende tijden wat betreft de natuurijsbaan op de Sniep. Het is wel koud maar de harde wind voorkomt vooralsnog dat de ijsvloer hard aangroeit. Maandag 26 februari was er nog een windwak.
Op het moment heeft het ijs nog lang niet de vereiste dikte om er veilig op te kunnen schaatsen.

Wij hopen dat de vorst aanhoudt en dat we de ijsbaan binnenkort kunnen openstellen