Komend winterseizoen 2017-2018 is de Diemer IJsclub weer aanwezig op de Jaap Edenbaan voor het Jeugdschaatsen, Recreatieschaatsen en Wedstrijdschaatsen.

U kunt Uw kind opgeven voor het Jeugdschaatsen via dit formulier

Meer info en opgeven voor recreatieschaatsen bij Meinte Ringia (recreatieschaatsen@diemerijsclub.nl) of Marten van Hoek (020-6907204) of via het inschrijfformulier in het menu recreatieschaatsen.
Let op: De tijden van het recreatieschaatsen op maandagavond zullen komend seizoen veranderen naar 19:15 tot 20:15.

Meer info en opgeven voor wedstrijdschaatsen bij Jan van der Harst (licentieschaatsen@diemerijsclub.nl, 06-51479748)

Er zijn ook schaatsjacks verkrijgbaar (Hunter, diverse maten) met opdruk van de Diemer IJsclub. Neem voor info hierover ook contact op met Jan van der Harst.