De Natuurijsbaan

Sinds 1992 hebben we onze natuurijsbaan op sportpark "De Diemen" bij de Sniep.
Omdat hier zo'n 20 à 50 cm water staat kunnen snel en betrouwbaar natuurijs hebben als het vriest.

Update 3 maart 17:00: Omdat de kwaliteit en de veiligheid van het ijs tegen het eind van de middag zeer snel verslechterde hebben we de ijsbaan op de Sniep moeten sluiten.
Ook vanavond gaan we niet meer open.

Wij danken iedereen die onze ijsbaan heeft bezocht, het waren 3 fantastische dagen!

Update 3 maart: We zijn vandaag weer vanaf 10:00 geopend. We kijken hoe het weer en het ijs zich houden vandaag en hopelijk kunnen we de hele dag openblijven.
Houdt onze facebooksite in de gaten voor het laatste nieuws. Klik hier

Update vrijdag 2 maart: Vandaag zijn we ook weer geopend. Afhankelijk van weer en andere omstandigheden tot ongeveer 22:00 uur in de avond.

Gratis toegang voor de leden van de Diemer IJsclub.

Toegang niet-leden:
Kinderen € 2,-
Volwassenen € 3,-

Klik hier voor de locatie van onze baan

De natuurijsbaan op de sniep is vanaf 1 maart 10:00uur open en sluit om ongeveer 22:00 in de avond. (afhankelijk van de omstandigheden)
Gratis toegang voor de leden van de Diemer IJsclub.

Toegang niet-leden:
Kinderen € 2,-
Volwassenen € 3,-

Neem schaatsen mee en een goed humeur!

Klik hier voor de locatie van onze baan